nöjd-kund-garanti
svanmärkt
ansvarsförsäkring
svar-inom-24h

När du anlitar oss ska du känna dig trygg med oss. Vi har alltid Nöjd Kund Garanti på alla våra tjänster och ansvarsförsäkring. Vi har Svanen-märkta tjänster vilket innebär att vi alltid arbetar miljövänligt. Vi löser också alla problem snabbt inom 24 timmar.

Ett komplett seviceföretag i Täby

Här hittar du all hemstädning och fönsterputs som du vill ha i Täby. Vi på Almestar Multiservice AB erbjuder alla som bor i Täby hemstädning och fönsterputs av hög kvalitet.

Almestar Multiservice AB har alla tjänster som krävs för att kunna kalla sig ett komplett serviceföretag. Det innebär att du kan vända dig till oss alla slaga behov som du har när det kommer till service för din villa, radhus och lägenhet i Täby. Framför allt erbjuder vi hemstädning och arbetar för att ditt hem ska bli så rent och fint som möjligt.

Är du också trött på att komma hem och allt är en enda röra? Du kan enkelt få din hemstädning till ett bra pris. Vi konkurrerar i Täby och hela Storstockholm med hemstädning av högsta kvalitet. Ingen bostad eller fastighet är för stor – eller för liten – för att vi ska ta på oss uppdraget för ditt hem.

Har du ett företag och behöver kontorsstädning eller en grundlig städning på arbetsplatsen? Vi städar även kontor och arbetsplaster i Täby och hela Stockolm. Ta kontakt så får du veta mer om alla våra tjänster.

I Täby erbjuder vi småbarnsfamiljer, par och äldre personer all slags hemstädning. Vi har noggranna städare som alla har fått en intern utbildning av oss. Det är nämligen inte alla som kan städa. Därför ger vi alla våra medarbetare utbildning i miljövänlig städning, återvinning av sopor på rätt sätt och hur de ska tänka när de städar ditt hem, kontor eller arbetsplats.

Få noggrann städning regelbundet

Kommer du hem på fredagen och upptäcker att hemmet är en enda röra? Anlitar du oss för din hemstädning i Täby så kommer vi och städar innan fredagen. Då kan du i stället komma hem till en ren och städad bostad och slipper tänka mer på städningen. Många städar på lördagen, men det innebär i så fall att helgen går åt till hemstädningen i stället för till den egna avkopplingen.

Anlitar du oss, kan du i stället fokusera på din favorithobby, ägna din lördag till gymmet, eller till att umgås med dina barn. Det tar en hel del tid av din lediga tid om du ska städa när du väl är ledig. Överlåter du din hemstädning till oss, slipper du tänka på den mer. Du kan till och med bjuda hem vänner och bekanta på fredag kväll och veta att du bjuder in dem till ett rent och fint hem.

Vi har F-skatt sedel som är ett krav av Skatteverket, för att kunna dra av på Rutavdraget för våra tjänster.

Abonnemang är bäst

Många Täbybor ser till att abonnera på våra hemstädningstjänster. Det innebär att du då abonnerar på våra tjänster. Vi kommer hem till dig och städar ditt hem en gång i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden, precis så ofta som du önskar det. Abonnerar du på våra tjänster, kommer samma städare hem till dig. Du lär känna din egen hemstädare.

Vi är ett ansvarsfullt hemstädningsföretag. Alla som städar hos oss, skriver på ett sekretessavtal. Det innebär att det som du berättar för oss i förtroende, stannar hos oss. Du kan vara trygg med att vi inte för vidare personliga uppgifter om dig och din familj, din bostad eller hur du har det där hemma.

Du ska kunna vara helt trygg med att vi kommer hem till dig. Någon gång, eller alla gånger om du så vill, kan vi komma hem till dig när du inte är där. Då städar vi på alla de sätt som vi har kommit överens om.

Så abonnerar du på städtjänster

  1. Abonnerar du på våra hemstädningstjänster så får du för det första en kostnadsfri offert så att du får veta kostnaderna.
  2. Sedan kommer vi hem till dig. Du berättar hur det fungerar hemma hos dig. Vill du att vi använder dina städredskap, så gör vi det. Till exempel kan det vara en fördel att använda din dammsugare som du önskar.
  3. Vill du inte det, så använder vi våra egna städredskap. Då kommer vi överens om ett litet pris för våra kostnader för dem.
  4. Vi skriver avtal, så att du vet vad som ska ingå, hur ofta vi ska komma hem till dig och hur du önskar att städningen ska vara. Vill du ha alla rum städade? Vill du att vi även städar balkong, altan eller garage? Då kommer vi överens om ett pris för det.
  5. Vi städar precis på den dag och på det sätt som vi har kommit överens om i avtalet.
  6. Önskar du sedan dessutom storstädning, städning av trädgård eller fönsterputs, så är det bara att meddela oss. Då kommer vi överens om pris för det, men du får samma tjänster utförda av den städare som du är van vid. Skulle den städare inte kunna, får du veta i god tid vem som kommer hem till dig och utför den extra tjänsten.